Tästä tulee taas sellanen "vähän sitä sun tätä"-postaus  Kun nykyään ei millään pysty päivittämään blogia kovin usein,kun neiti 1-v ja risat on aivan mahoton termiitti! Eikä noita tavis villasukkia jaksa bloggaillakaan kyllä ainakaan yksinään 

Mutta tässäpä jotain valmistunutta taasen:

Sinjalle pari taskuvaippaa,on pieni pula kun neiti hoikistunut ja osa taskuista on käynyt liian löysiksi  Piparikukassa sisällä lime coolmax ja siilivaipassa kuivaliinaneulos (väärinpäin tarkoituksella,jos vaikka ei nyppyyntyisi niin kovin).Tällä kaavalla vaippoja on blogi puolillaan  eli muokkailtu SK-08.

Ja nämä oli puikoilla kauan! Piti siis valmistua lasten serkkupojalle vauvalahjaksi marraskuussa  Mutta vaavi olikin niin hyvän kokoinen,että ajattelin,ettei nb:t mene kovinkaan kauaa ja sitten turvauduin siihen suunnitelmaan bee  Ja koska kiirettä ei ollut,niin nämähän roikkui sitten...Lanka on Sublimen luomumerinoa,ihanan pehmoista  Nää joutais nyt uuteen kotiin,jos joku tarvii?? 

Blogataan nyt sit kuitenkin ne sukatkin,kun kerta vauhtiin päästiin...Eli pinkin kirjavat on Stepiä,koko siro noin 40,eli omaan jalkaan.Mustat Maijaa 12-vee kossille: