Tällanen oli ajatuksissa ollut jo hetken ja viimein sain kaivettua lankalaatikosta ihanaisen Sublime cashmere merino silk-kerän,yksinäisen orporaukan,joka siellä on marinoitunut ainakin vuoden.Siitä piti alunperinkin tulla Sinjalle pipo,viime kevääksi  No mutta,onneksi ei tullut niin sain siitä nyt ihanaisen Rinsessan   Silmukoita tässä on 80 (tähän päädyin mututuntumalla,kun jotkut merinovillikset samalla silmukkamäärällä olisivat passelit pipoksi  ) Olis ehkä saanut olla 85,näytti aika naftilta,mutta pingotuksen jälkeen ihan ok kuitenkin.Tykkään! Ja niin tykkää rinsessa itekin (no,se ei paljoa vaadi,kaikki lätsät käy ) Se kulki täällä aamun jo pipa päässä ja oli niin niiiieno  Pistettiinpä puistoonkin kypärämyssyn päälle ja hyvä oli! Ei valu silmille ja pysyy kuiten korvilla. Mulle kans!

Nämä valmistui oikeasti jo ennen pipoa:

Konstalle villasukat.Kuomissa ei ole juuri villasukkia kaivannut,mutta nyt kun on kumpparikelit kohta käsillä,niin pakko ne oli vielä tehdä.Vaaleansinistä (joo,kuvassa näyttää ihan hassulta,tiedän ) Maijaa,jonka hamstrasin joskus joulun alla Lankaideasta kun piti niin muka pyhien aikana neuloa vaikka mitä...Näihin meni tasan yksi kerä,ei enemmän tasan oikein olis voinut mennäkään,päättelyyn jäi ehkä sellanen 25 sentin häntä  Toinen kerä vielä jäi,kun noista piti kai tulla vähän isommat sukkaset alunperin.

Ajattelin seuraavaksi koittaa josko saisin syto-myssy kampanjaan ainakin yhden myssyn aikaan.Itse asiassa se on alullaan jo,yllättäen Rinsessaa  Mutta katotaan millanen siitä tulee,mä en ole puuvillaisen langan kanssa ihan sinut vielä