Vihdoin sain ommeltuakin pikkasen.Ihanaa,kun aletaan päästää arkeen ja normaaliin päivärytmiin kiinni! Sunnuntaikin tuntui sunnuntailta ja sain leikeltyä ja ommeltua muutaman vaipan tulokkaalle.

Oranssi on ihan sisävaippa imuilla,SK -08 kaavalla kait.Velouria kuosina,coolmax sisäpinnalla.Tukikankaana hamppujoustis ja imuna ihanaa joustavaa froteeta.Peikot ja maatuskat on sisätäyttöjä (ne on ihan käteviä,kun kuivuu nopeammin).Peikkojoustis on Triteksiltä,sisäpuolena kuivaliinaneulos (jota on hillottu muutama vuosi vissiin laatikossa ) ja tukikankaana hamppujoustis.Maatuska-velour on Viljamin puodista ,jonne löysin Facebookin kautta .Tässä sisäpintana vaaleankeltainen joustofrotee,samaa tavaraa on tukikankaana.Nämä on molemmat Mummut-kaavalla (jota taisin pikkasen muokata siinä leikatessa),s-kokoa.

Lisäksi pyöräytin muutaman imun:

Tykkään kovin perhostaittoimuista,joten sellasia sit muutamat.S-kokoiseen vaippaan sopivat mitoiltaan.En muista oonko kaavan piirtänyt Mannanmaan alkuperäisestä vai ihan summamutikassa.Valkoiset on bambucollegea,jota löytyi laatikosta juuri sellanen pala,että sai kaksi imua kaksinkertaisena.En vaan omassa käytössä nykyään niin pidä tuosta materiaalista,kun nykyinen pesukone kutistaa sen Vanhalla pysyi mitoissaan parinkin vuoden käytön jälkeen,nykyisellä jo muutaman pesun jälkeen huomaa eron.Missälie syy,ilmeisesti vanha kone ei pessyt yhtä kuumalla,vaikka sama 60 asteen ohjelma olikin.Mutta toivottavasti nää nyt yhden s-kokoisen kauden pysyy huopumattomana  Peikkojoustiksen kaverina taas on kerros hamppujoustista.

Vielä sain valmiiksi toisen myssynkin vauvalle:

Eli samanlainen norjalaismyssy kuin edellinenkin,mutta vähän isompana.Tässä huomaa välillä keskittymisen herpaantumisen,osa kavennuksista on vähän eri kohdassa Mutta eipä tuo käyttöä haittaa.Tämä siis tehty 73 silmukalla Cascade 220-langasta.Arviolta menee ehkä sellasen 3-4(-5) kuisen päähän. Onneksi Lankaidea  avaa taas ovensa muuton jälkeen,pääsee hamstraamaan lisää tuota ihanaa lankaa.Voisi Sinjallekin tehdä oman myssykän.