Meinasi vallan unohtua Koko aamun mietin,että kun nyt vihdoin saan blogia päivitettyä,niin muistan sitten nämäkin.Mut seliselinä,että isäntä häiritsi kesken,piti laittaa meidän takasta mittoja miehen serkulle,että saadaan siihen riiviön pitävä suojus...

Mutta siis,asiaan Mamulilta sain tällaisen:

Tunnustukseen kuuluu kertoa teille 8 asiaa itsestäni. 


1.Inhosin käsitöitä koulussa.Vallankin neulomista!

2.Esikoisen ollessa pieni ostin ompelukoneen ja opettelin ompelemaan.Sitten meni taas vuosia,etten juuri ommellut muuta kuin verhojen käänteitä tms . Vasta tuon kuudennen lapsen odotusaikana iski se kunnon innostus taas.Ja sehän lähti siitä kestovaippojen ompelusta.Kamala halu oli päästä kokeilemaan kestoja,mutta kun ne pirulaiset oli niin kamalan kalliita  Siitä sitten pikkuhiljaa tuli laajennettua repertuaaria lasten vaatteisiin ja iskihän se neulomisvimmakin lopulta.Nyt tuntuu,että jos ei saa jotain käsitöitä tehdä,niin alkaa päässä viirata

3.Vaippoja tulikin sitten ommeltua ihan riittämiin...nykyään saldo taidetaan laskea jo sadoissa.Paljon on tullut tehtyä sukulaisille ja ystäville jne jne.Nyt,kun tuo oma viimeinen "vauva" alkaa olla kuiva,on iskenyt ihan totaalinen vaippaompelublääh!

4.Jonkin verran olen käynyt häärimässä Outin apuna TSI-päivillä,nyt tosin viimeisen missasin,kun Sinja tuli kipeäksi enkä itsekään terve ollut Ne on yleensä ihan kivoja päiviä.

5.Olen kypsytellyt ajatusta,että josko sitä opettelisi ihan kunnolla tekemään...siis ihan koulun kautta.Eli jos vaan sopiva paikka löytyy,niin ehkä ensi vuonna haen kouluun,kun Sinja täyttää 3 (johan se on aikakin aloittaa 37-vuotiaana opiskelu )

6.Edelliseen viitaten,en siis ole paljon koulun penkkiä ehtinyt kuluttaa,kun esikoinen syntyi kesken lukion.Vauvavuoden pidin vapaata ja kävin sitten viimeisen luokan iltakoulussa ja kirjoitin mitä kirjoitin Ei vais,ihan kohtuullisen paprut sain siihen nähden,etten kirjoituksiinkaan juuri lukenut...

7.Blogin pitämisen aloin ihan omaksi ilokseni,että sieltä voisi myöhemmin kaivella mitä kaikkea sitä onkaan tullut tehtyä.

8.Blogin (ja yleensäkin käsitöiden) kautta olen saanut ihania uusia (netti)ystäviä ,joista osan kanssa ollaan jutulla usein muissakin merkeissä.Joitain olen nähnyt "oikeassakin elämässä",osa on edelleen vuosien jälkeenkin vain siellä nettimaailmassa.

 

Outilta puolestaan sain tämän:

The Gorgeous Blogger -palkinto on suunnattu kaikille upeille bloggaajille. Jokainen vastaa viiteen blogiinsa liittyvään kysymykseen ja jakaa tämän palkinnon viidelle, jotka mielestään sen ansaitsevat.

 

Ja sitten ne viisi kysymystä ja vastaukseni niihin:
 
1. Milloin aloitit blogisi?
Lokakuussa 2007
 
2. Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?
Lähinnä käsitöistä,joskus harvoin jotain leivotajuttuakin on kai ollut.
 
3. Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?
 
Mielestäni ei mikään. Minä? =)
 
4. Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?
Varmaan juuri se ajatus,että joskus on kiva aikojen päästä muistella mitä kaikkea sitä on tullut tehtyä.
 
5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
Musta olis tosi kiva osata ensinnäkin käyttää kameraa ja ottaa hyviä kuvia.Toisekseen olisi kiva osata käsitellä niitä kuvia.Ja juuri tällä hetkellä haluaisin muuttaa päivitystahtia Mutta kun ei ehdi,niin ei ehdi.Ehkä sitten joskus.
 
 
 
Nyt en kumpaakaan osaa eteenpäin laittaa,kaikki seuraamani blogit ovat ihania ja kaikkien tunnustusten arvoisia